joi, 26 februarie 2015

Castiga bani cu smartphone-ul tau

De ceva vreme am descoperit o metoda relativ usoara pentru a castiga bani cu ajutorul smartphone-ului. Mai jos voi posta toate dovezile mele de plata.

De ce ai nevoie?

In primul rand ai nevoie de un smartphone sau o tableta cu Android si de urmatoarea aplicatie pe care ogasesti chiar pe Google Play: http://goo.gl/Lq8oei




Cum functioneaza?

Acum ce trebuie sa faceti, dupa ce ati instalat aplicatia veti intra in ea si va veti face un cont, apoi la intrare va, va cere un cod pentru a obtine un bonus de 500 "Coins".

Contul se face foarte simplu introduceti adresa dvs. de E-mail si o parola si apoi apasati butonul "sing in or register" si apoi veti fi intrebat de codul pentru bonus.

Codul pentru Bonus este: XEUVFC 

(nu sari peste acest pas pt ca nu vei putea sa introduci acest cod mai tarziu si vei pierde bonusul)


Ce trebuie sa faci pentru a castiga bani?

 Veti instala aplicatii ce le veti deschide, iar apoi le puteti sterge, pentru fiecare aplicatie instalata si rulata primiti un numar de puncte, aceste puncte le veti transforma in $.



Sunt totusi si aplicatii de 100 puncte in general acestea sunt marcate cu rosu  ca in imaginea de mai jos.


Acestea trebuiesc pastrate 3 zile in telefon timp in care cele 100 puncte raman in pending, dupa ce trec cele 3 zile si ati primit punctele pot fi sterse si aceste aplicatii.


Cum retrag bani?

Bani se retrag prin PayPal suma minima de rtragere este de 2.50$ ceea ce inseamna ca la fiecare 2500 "Coins" puteti retrage. pentru a seta aceasta suma de retragere mergeti pe "Change Goal" setati prima varianta "2.50$ PayPal



Si gata de acum nu va mai interseaza decat sa "prindeti" cat mai multe aplicatii pe care sa le instalati si pt care sa primiti puncte.

De retras este foarte simplu cand ajungeti la 2500 "coins" si grafica ajunge la 100% Butonul "Change Goal" se schimba in "Redeem" apoi apasati acest buton dupa care introduce-ti adresa dvs. de PayPal si in maxim 10 minute veti primi plata.

Eu am primit deja 4 plati pana acum sunt aproape de a 5-a :), o sa las mai jos toate dovezile de plata si probabil voi actoaliza periodic aceasta postare cu noi dovezi de plata.


Eu am intrat in asta in data de 3.02.2015 se poate vedea acest lucru si in poza de mai sus daca priviti cu atentie.

Sfaturi!!

1.Cele mai bune aplicatii si mai bine punctate apar in "Pirate Picks"


2. Cu cat verifici mai des daca sunt aplicatii noi de instalat cu atat ai sanse sa castigi mai mult.

Era sa uit sa nu va faceti griji pana acum nu am intalnit nici un virus ( si am 2 aplicatii antivirus pe tel si nu am intampinat probleme)  totul se intampla prin Google Play deci la fiecare instalare veti fi redirectionat catre Google play.

Sper sa va placa si sa nu uitati de codul pentru Bonus este: XEUVFC  pentru 500 Coins.

Si iata si dovada de plata:

Update dovezi plata: ( 31.03.2015 )








                                                         



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu